Al geregistreerd als hulp? Direct inloggen

Als u door Zeeuws Schoon als huishoudelijke hulp bemiddeld wordt, maakt u gebruik van de volgende voordelen:

  • U geeft uw beschikbaarheid door aan Zeeuws Schoon;
  • U ontvangt €12,95 * per uur;
  • U werkt volgens de regeling dienstverlening aan huis;
  • U bent geen werknemer van Zeeuws Schoon en geeft uw verdiensten zelf op aan de belastingdienst, als resultaat uit overige werkzaamheden;
  • U regelt zelf de contacten met de klant;
  • U verzoekt Zeeuws Schoon vervanging te regelen tijdens uw vakantie via het vervangingsformulier;
  • U declareert de uren (ondertekend door de klant) maandelijks online bij Zeeuws Schoon. U uploadt ook de ondertekende dienstenbonnen die bij uw declaraties horen. De dienstenbon kunt u hier downloaden.
  • De handleiding voor het gebruik van het portaal is hier te downloaden.

Mocht u reeds geregistreerd zijn als hulp van Zeeuws Schoon, kunt u direct naar de inlogpagina voor hulpen. U wordt dan doorgelinkt naar mijn.zeeuwsschoon.nl. Als hulp van Zeeuws Schoon kunt u gebruikmaken van deze website om uw gegevens te verwerken met betrekking tot de aanvragen die u via Zeeuws Schoon heeft ontvangen. Het is de bedoeling dat alle gegevens, zoals profielomschrijving, werkervaring, beschikbaarheid en invullen van gewerkte uren via deze site verwerkt gaan worden.

Beperkte gegevens van uw profiel zullen voor klanten van Zeeuws Schoon zichtbaar zijn. Dit betreft een voornaam, eerste letter van uw achternaam, de plaats waar u woont, beschikbaarheid en de zelf gekozen profieltekst. Tevens kunnen klanten van Zeeuws Schoon u na de startdatum beoordelen op een aantal punten zoals: stipt, accuraat, tempo en vriendelijkheid.

Klik hier voor de algemene voorwaarden.

Inschrijven

Wilt u zich inschrijven als hulp? Meld u dan hier online aan. Uw inschrijving wordt binnen drie dagen verwerkt. Wij willen u erop attenderen alle gegevens in te vullen; als u niet alle gevraagde informatie verstrekt, kunnen wij u niet bemiddelen.

*tarief geldt per 1-1-2021